2015: Velké projekty BLINKRU, vede Ježíš, Hollywood láká

18.12.2014 13:21

Vydavatelství BLINKR bude v roce 2015 pokračovat rentabilní cestou bez zničujících investičních dobrodružství, bez grantů a úvěrů. Vydá populárně-právní publikaci Kláry A. Samkové pod názvem "Jak se stát advokátem", která do jisté míry pokračuje v duchu bestselleru "Zbavte mě toho pitomce/Sundejte ze mě tu mrchu" o rozvodech.

Současně Klára A. Samková kompletuje druhý výběr svých blogů, jenž má titul "Zrcadlení let", které zveřejňovala na svém privátním webu zrcadleni.cz. Již před čtyřmi lety odmítla pokračovat v blogování na "velkých" portálech, na nichž byla terčem masivních osobních útoků.

Autorka také pracuje na svém prvním románu, jenž zatím nemá název. Překročí jím další žánrovou hranici své tvorby.

Felix Boom připravuje román "Moji kamarádi vrazi", který měl vyjít už přes Vánocemi roku 2014. Je hotový už několik měsíců. Ale autor si nebyl jist, zda román je z literárního, mentálního a etického hlediska natolik hotov, aby ho poslal do světa. Byla to intelektuální otázka. Řešit prolém, jaké je chování člověka, který může být v rozmezí deseti sekund obětí vraždy či vrahem, asi není úplně standardní a jednoduchý.

V aktuálním tempu připravuje Felix Boom román "Boží vnuk" , jenž je pokračováním jeho díla "Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon". Z tohoto tématu bude nakonec trilogie. Felix Boom také připravuje svou první básnickou sbírku, která pracovní název Opakování z anatomie.

Anglický překlad románu "Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon" autora Felixe Booma nyní zpracovává bilingvuál Pavel Theiner, na jehož práci čeká americká agentura CAA (Creative Art Agency) v Los Angeles, která podepsala smlouvu a zastupuje největší americké hollywoodské filmové produkce. Překlad by měl být hotov na konci února 2015, kniha v angličtině na papíře i jako e-kniha by měly vyjít vzápětí.

—————

Zpět