Elektronické knihy LADISLAVA MUŠKY

13.01.2015 22:24

V lednu 2015 vyšly v ostravském elektronickém nakladatelství ŽÁR tři e-knihy autora z Ústí nad Labem LADISLAVA MUŠKY. V uplynulých letech už byly všechny publikovány v tištěné podobě, nejznámější z nich VÁŽENÍ TRUCHLÍCÍ A OSTATNÍ HOSTÉ dokonce v několika vydáních. V době, kdy autor zpíval v ústeckém krematoriu, si hudebníci zapisovali "perličky" z projevů neprofesionálních řečníků, které pak L. Muška setřídil, uspořádal a vydal. A jak sám poznamenal: po některých výrocích se muzikanti i dirigent museli štípat, aby nevypukli v hlasitý smích.

Knížka ŽENA… JE TVÉ JMÉNO obsahuje dva fiktivní příběhy dvou významných žen naší historie. Ten první se jmenuje Moje milé Gété a je neexistujícím dopisem, v němž o svém životě píše pětadevadesátiletá Ulrika von Levetzow svému šedesát let mrtvému příteli – J. W. Goethovi.

V druhé části knihy není Ta silná paní v čekárně nikdo jiný, než slavná operní zpěvačka Ema Destinová, která při čekání na lékaře vypráví svůj životní příběh jeho zdravotní sestře.

A jaké to je být mladý, pohledný a svobodný (rozvedený) doktor a pracovat ve zdravotním středisku malého městečka se lze dozvědět z e-knihy CO JE, OČ TU BĚŽÍ. A buďte si jisti, že v takovém případě budou všechny místní svobodné (rozvedené) ženy na svého doktora pořádat doslova hon!  A Ladislav Muška nechává s humorem sobě vlastním hlavního hrdinu řešit, jak z nastražených pastí důvtipných slečen a dam, které by ho chtěly znovu spoutat chomoutem manželství, unikat k jeho oblíbeným lipanům...

Všechny e-knihy jsou k dispozici u prodejců uvedených na https://www.zar.cz a jako bonus zdarma přidali Ladislav Muška a Božena Klímová čtenářům společný soubor MILÁČKOVÉ, do které přispěli každý jednou povídkou o svých zvířecích miláčcích, a jenž v minulosti vyšel tiskem jako jejich společné PF.

Dušan Žárský

 

—————

Zpět