HODINOVÁ SÁGA ZNOVU NA SCÉNĚ

23.08.2014 16:01

V červenci 2014 znovu ožily, tentokrát v elektronické podobě, všechny díly „Hodinové ságy“ ostravských autorů Miroslava Sehnala a Břetislava Uhláře, které v předchozí tištěné podobě slavily velký úspěch, ale v současnosti už je většina dílů vyprodána.

 Čtenáři se tak mohou znovu těšit na komická, absurdní a neuvěřitelná dobrodružství hlavních hrdinů – mladého páru, který Miroslav Sehnal vystavuje nejrůznějším komplikacím partnerského vztahu s nečekanými až paradoxními zápletkami a ještě nečekanějšími rozuzleními, jež jsou líčeny s autorovi vlastním humorem a nadsázkou. To vše doplňuje decentně erotická a klukovsky hravá poezie Břetislava Uhláře.  

Sága má zatím šest dílů: Hodinu před svítáním, V hodině svítání, Hodinu pod drnem, Hodinu v nebi, Hodinu v pekle a Beztížná hodina a nezbývá než se těšit na poslední díl Trapná hodina, na kterém autor právě pracuje.

E-knihy vyšly v ostravském elektronickém nakladatelství ŽÁR (www.zar.cz) a tato forma vydání může být inspirací i pro další autory, kteří z finančních nebo jiných důvodů nemohou vydat své nové knihy tiskem či udělat dotisk starších knih, po kterých je poptávka, ale jejichž náklad je rozebrán. A že zájem o elektronické knihy neustále roste, o tom svědčí nejen statistiky stoupajícího prodeje čteček, tabletů a chytrých telefonů, ale také s tím spojený vznik stále nových prodejních serverů těchto e-knih. Tak proč této šance nevyužít?

Dušan Žárský

—————

Zpět