Marcella Barboe vydala Utrpení docenta H. ...

24.11.2016 22:51

Dovoluji si Vám oznámit, že nakladatelství Oftis vydalo 1.díl mé nové humorné knihy Utrpení docenta H. aneb Jak (ne)podlehnout manželce a jiné zvířeně. Velmi ráda bych ji Vám všem darovala, ale autorských výtisků mám minimálně - a nejsem tak bohatá, abych knihu mohla pro všechny nakoupit. Její doporučená cena je 229,-Kč v tištěné podobě, ele verze stojí 160,- Kč. (Na Obecním úřadě v Řečanech nad Labem v tištěné podobě za Kč 200,- tj. cena na křtu.) Kniha by mohla být vítaným vánočním (Silvestrovským) dárkem pro ty, kdo mají rádi humor a zvířata. Je možné ji objednat  v nakladatelství Oftis Ústí nad Orlicí, v distribuci ji má Kosmas Praha a Pemic Ostrava. Dále je možné zadat název do jakéhokoli vyhledávače, který by Vám měl poradit i jednotlivé prodejny.

Marcella Marboe

Něco málo z ohlasů:
... Co si moc cením - a co mne také dostalo nejvíc, je ta přirozená úcta ke všemu živému, která se prolíná celým textem. Četla jsem si tu knihu vždycky před spaním, bylo mi při čtení dobře. Dobře na duši. Mám takové knihy ráda, není jich hodně, ale existují. Podle mne by jich mělo být víc.

Myslím si, že psát takové knihy není dáno každému.  V tom to je - že člověk někdy uprostřed všech stresů potřebuje vyjet z dálnice a zastavit se někde na zahrádce... 

Mám slabost pro zvířata - pro všechna. Každé zvíře toužím pohladit - což se mi u lidí nestává ani náhodou. Takže: napsala jsi knížku lehkou a hravou, povídání o soužití lidí se zvířaty. Může se zdát, že to zas tak nic nového není. Ale já si myslím, že v době, kdy i u dětí se objevuje cynismus a krutost, jsou knihy tohoto typu čím dál potřebnější.

Cit a úcta pro všechno živé začíná právě u vztahu se zvířetem. Tak to je můj dojem, díky za knížku.

PhDr.M. Fucimanová

... I tak krátou epiozodu o myši v piáně jsem nebyl schopen dočíst bez výbuchů smíchu. Tvůj styl je to pravé... Vím, že psát humor je nejtěžší, ale tohle je psané s lehkostí a s uměním využít krásná srovnání i krásnou češtinu. Prostě jsi mě nenechala vydechnout, kafe jsem si vařil s knížkou v ruce.

Pepa Kouba

Marcello,

 tys mi dala! Začetla jsem se včera ve vlaku do Tvého Docenta H. a smála jsem se velice, až jsem některé spolucestující pohoršila. Pán, co seděl proti mně, mi oznámil, že už musí vystoupit a zda bych mu neukázala, co že to čtu, že mne s pobavením celou cestu sledoval. Knížku jsem mu ukázala a on odtušil, že si ji musí koupit.
Marcello, kniha je laskavá, hladí po duši, je plná humoru i vážných věcí a já Ti za ni děkuji.
Těším se na pokračování chudáka docenta, protože to není kniha, ale lék! Zdravotní pojišťovny by Ti za něj měly platit. Tvůj docent mi slouží jako báječné odlehčení a přináší mi radost do duše. Jako majitelka psů si umím živě představit situace, které tak poutavě popisuješ.

Těším se na pokračování.
PhDr. Jana Vrzalová

Vážení a milí moji přátelé a kamarádi,
přeji krásný čas adventní, veselého Mikuláše, veselé svátky vánoční i Silvestra - třeba i s Docentem H.
Upřímně zdraví Ma

P.S. Můj tip: Nakladatelství PeLe vyprodává moji dětskou knihu Zrzoun, hrdina dvou světů. (Napínavý příběh o kocourovi pro děti od 6 do 14 let). Ilustrovaná, nádherné provedení, tvrdá vazba - velmi vhodný vánoční dárek pro všechna vnoučata. Levné knihy, Dům knihy Kanzesberger Praha - 59, -Kč (Původní prodejní cena 250,-Kč)

—————

Zpět