Dušan Spáčil představí svou sbírku v Karlíně

16.12.2016 12:48

Pravidelné setkání Pražského klubu spisovatelů se bude konat 20. 12. 2016 v 18:15 v Karlíně, Vítkova 13. Jedná se tedy o předposlední úterý v daném měsíci. Hostem našeho prosincového autorského posezení bude spisovatel Mgr. Dušan Spáčil. Bude prezentovat svou novou básnickou sbírku „Neználek a Daidalos“.

Dušan Spáčil (1956)

Novinář, spisovatel a básník. Přes tři desetiletí působí jako redaktor a reportér, rozhovory a reportáže publikoval mimo jiné v časopisech Svět v obrazech, MF Plus, Květy, Mladý Svět, Blesk Magazín, Xantypa, Reportér a v denících E15 a MF Dnes. Vydal čtyři básnické sbírky (Krajina vláčků Piko, Přebytečný anděl, Hvězdné války a Neználek a Daidalos) a devět publicistických knih.

Přijďte tedy již na začátek této večerní literární prezentace v Karlíně, pokud je to ve Vašich časových možnostech. Vaše dotazy a názory jsou přínosem. Do Karlína na naše setkání se zajímavými tvůrci přiveďte i své přátele, kteří mají o literární (výtvarné a jiné) umění zájem, příjemní hosté i z jiného oboru jsou vítáni.

Jsme rádi, že je tu opět příležitost setkat se a prohovořit věci, které nám leží na srdci. Jako vždy se těšíme, že nám napíšete o svých nových knížkách, pošlete anotaci a obálku, případně recenzi, ukázku z knížky. Můžete upozornit i na zajímavé knihy svých přátel.

Některým z Vás už zaslané anotace mimořádně zajímavých knih vyvěsila na webu Dialogu na cestě (www.dialognaceste.cz) moje zástupkyně v Dialogu na cestě RNDr. Markéta Hlasivcová. Na tento web existuje odkaz (link) i z webových stránek Obce spisovatelů.

Posílejte nám i krátká videa, lze je vyvěsit na webu Obce spisovatelů – v takovémto případě zkontaktujte JUDr. Danielu Kovářovou (daniela.kovarova@gmail.com).

Vážené kolegyně a vážení kolegové,

    přeji Vám klidný advent, požehnané Vánoce, plné dobrých vztahů, naslouchání, do nového roku 2017 hodně zdraví, potřebné výkonnosti, tvůrčí síly a inspirace, zralé životní moudrosti. Těšíme se, že i v roce 2017 zavítáte na některé z pravidelných schůzek Pražského klubu spisovatelů, najdete tu nové kontakty a spolupráci a v neposlední řadě představíte své knihy, pozvete nás na své literární večery, besedy, přednášky.

Se srdečným pozdravem

PhDr. Olga Nytrová

předsedkyně Pražského klubu spisovatelů

tel. 608 160 446

www.obecspisovatelu.cz, www.dialognaceste.cz

—————

Zpět