Jaroslav HOLOUBEK připravil pořad OBSLUHOVAL JSEM BOHUMILA HRABALA

26.03.2014 13:57

K nedožitým 100. narozeninám výjimečné osobnosti české literatury Bohumila HRABALA připravil básník a spisovatel Jaroslav Holoubek na úterý 25. března 2014 v pražské Malostranské besedě (Malostranské nám. 21, Praha 1) pořad

OBSLUHOVAL JSEM BOHUMILA HRABALA

Začátek je v 19.30 hodin 

Občanské sdružení Ars Metropolis ve spolupráci s Malostranskou besedou a Obcí spisovatelů připravuje i v letošním roce pravidelný cyklus, v němž jednou za měsíc uvede spisovatel a básník Jaroslav Holoubek své hosty, kteří v Autorském čtení představí své nejnovější literární dílo. V minulém roce Holoubek moderoval svůj úspěšný cyklus jednou měsíčně v Novoměstské radnici, pro rok 2014 si však zvolil Malostranskou besedu.
Březnový pořad je premiérou v novém dějišti, je však věnován nedožitým 100. narozeninám Bohumila Hrabala, které připadají přesně na 28. března (slavný autor se narodil v roce 1914 v Brně).
Z jeho knih budou číst a na slavného spisovatele a kamaráda vzpomínat členové spolku Zlatá Praha: Michal Čakrt, Jaroslav Kohák, František Barták a primář prof. MUDr. Pavel Dungl, DrSc., dále herci Václav Upír Krejčí a Jiří Brož a také literární historik PhDr. Radko Pytlík, CSc.
O Bohumilu Hrabalovi bude vyprávět vrchní Bohumil Kundrt (dříve u Zlatého tygra, dnes U Jelínků)
Vstupné: 50,- Kč

—————

Zpět