Literární salon BLINKR bude pokračovat 19. října na nové adrese

27.06.2015 18:52

U

Ukončili jsme první sezonu Literárního salonu BLINKR v Praze nesmírně vtipným červnovým večerem s píšícím neurologem mezinárodního věhlasu Josefem Faberem a dáváme si prázdniny. Salony budou pokračovat od října, první večer druhé sezony bude 19. 10. 2015 tradičně od 18 hodin, ovšem nikoliv ve Španělské 6, Praha 2, jako dosud, ale v novém sídle firmy, v atelieru na adrese Společná 2211/2, Praha 8-Libeň (viz mapka), 8 minut chůze od stanice metra Ládví (trasa C). V místě jsou velmi dobré možnosti parkování.

Podrobnosti včas sdělíme v pozvánce. Stěhování vydavatelství bylo nezbytné vzhledem k tomu, že Klára Samková své aktivity zcela oddělila od Vydavatelství BLINKR. Původně jsme měli v plánu pokračovat v provozu salonu již 21. září, ale potřebujeme čas na přípravu vyhlášení soutěží BLINKR román roku a Mobelova cena (29. září ve vinárně ČAS v Praze).

Budeme pokračovat se zajímavým obsazením jako obvykle, dramaturgii připravujeme a detaily včas sdělíme. Rámec večerů však bude stejný - charismatický host, diskuse na společenské téma, domácí catering hostitele Pavla Skramlíka/Felixe Booma se specialitou z jeho Kuchařky osamělého muže, dostatek nápojů nealkoholických i lehce alkoholických (červené a bílé víno). Zavírací doba nebude určena, jako ostatně vždy.

 

—————

Zpět