Organizační poznámky pořadatelů na startu Salonu BLINKR

15.09.2014 23:54

Vzhledem ke startu Literárního salonu BLINKR si pořadatelé dovolili učinit tyto organizační poznámky:

a/ Večery Literárního salonu BLINKR se budou odehrávat vždy na adrese Španělská 742/6, Praha 2, podlaží -2 (s výtahem), domovní dveře budou otevřeny do 18.30 h, pro později příchozí je nutné na venkovním panelu vchodového systému do domu vedle dveří zadat číslo 37 (Atelier). Služba bude zajištěna, přijde pro vás.

Literární salon BLINKR se bude odehrávat v prostorách, které vlastní Klára Samková a Pavel Skramlík, vliv jiných subjektů na průběh večera a obsah diskuse (např. sponzorů, agentur a podobně) je vyloučen.

Předběžně se počítá se třetími pondělky v měsíci, příští "seance" bude ohlášena vždy s dostatečným předshihem a s tématem diskuse.

b/ Prostor salonu bude dostatečně ozvučen profesionálním zařízením včetně bezdrátových mikrofonů.

c/ Velká pozornost bude věnována publicitě v literárně relevantních médiích. A to včetně videozáznamů a audiozáznamů.

d/ Je zajištěno malé pohoštění – voda, víno z nabídky spřátelené vinotéky, k jídlu napoprvé ochutnávka kuřecího na kari z domácí kuchyně spolupořadatele Pavla Skramlíka/Felixe Booma, mj. autora knížky Kuchařka osamělého muže.

e/ Pro omezený počet mimopražských účastníků zajistíme přespání v prostoru salonu za velmi režijní cenu (cca 200 korun), k dispozici jsou tři lůžka. K dispozici je běžná bytová infrastruktura včetně kuchyně, koupelny a samostatného WC.

f/ Samotné prostory salonu jsou nekuřácké, kouřit však lze na terásce zahrádky vnitrobloku, na níž vede vchod přímo ze salonu.

g/ Vstupné se neplatí. Příspěvky na provoz salonu jsou pouze dobrovolné „do prasátka“.

h/ Součástí salonu je i volný prodej knih přítomných autorů, budou-li mít zájem a přinesou-li si je sebou, za přátelské ceny bez provize pro pořadatele. Prodej fyzicky zajistí naše asistentka.

i/ Dovolíme si očekávat od účastníků náměty na témata diskusí při dalších salonech, aby mohla být předem prezentována, neboť jsou i tací, kteří by se chtěli na diskusi připravit.

Věříme, že vás tyto organizační poznámky neotrávily.

Klára A. Samková a Pavel Skramlík/Felix Boom, Literární salon BLINKR

 

—————

Zpět