Únorový Literární salon BLINKR nebude, jeho program decimují nemoci a různé povinnosti

15.02.2015 22:25

Vydavatelství BLINKR s velkou lítostí sděluje, že se neuskuteční únorový Literární salon BLINKR, plánovaný na pondělí 23. 2. 2015 od 18 h, protože připravovaný a postupně pilovaný program s tématem "JAK LÁSKA PROCHÁZÍ ŽALUDKEM A LITERATUROU" byl poněkud zdecimován chřipkami, dalšími nemocemi a také lyžovačkami a změnami v osobních kalendářích hlavních aktérů.

Program byl koncipován jako literárně-kulinářská show, ale protože ho nemůžeme realizovat na plánované úrovni a čas jde proti nám, tak jsme se rozhodli únorový večer zrušit.

S  manželkou Klárou Samkovou, spolupořadatelkou a hostitelkou, jsme maximalisté. Chceme pořádat vždy jen večery s nejvyššími parametry. Počínaje dramaturgií a hosty a konče cateringem (tentokrát byly plánovány naprosto originální hrachové stejky). Předchozí večery Literárního salonu BLINKR se po těchto stránkách velmi vydařily, s čímž snad jejich účastníci souhlasí. Tentokrát nechceme jít do série náhradních variant za každou cenu. O večer s tímto tématem však návštěvníky našeho salonu nepřipravíme, uskuteční se zřejmě v květnu.

O to více si přejeme, abyste navštívili Literární salon BLINKR 16. března 2015, kdy bude tématem večera sci-fi a fantastika.

Pavel Skramlík/Felix Boom

 

—————

Zpět