VÍTEJTE V ITALSKÉ KAVÁRNĚ JANY HOCHMANNOVÉ

18.03.2015 16:07

Víte, co je krize středního věku? Není to žádná oficiální diagnóza, ale postihuje pány i dámy ve věku od čtyřiceti do padesáti let.

Nový román ze současnosti české spisovatelky Jany Hochmannové nazvaný ITALSKÁ KAVÁRNA pojednává nejen o krizi středního věku, ale také o ekonomické krizi, která straší podnikatele v celé Evropě. Jeho děj se odehrává  hned ve třech městech: v Brně, v Londýně a v Benátkách a hlavní hrdinkou je Eva Wagnerová, která prochází právě takovým obdobím. Rozhodne se radikálně změnit svůj život a splnit si svůj sen: nebýt závislá na ostatních a otevřít v Brně svou vlastní kavárnu v italském stylu, aby si mohla svůj budoucí život řídit sama.  Jenže najednou musí řešit mnohem těžší situace, třeba jak obstát v těžké konkurenci a navíc v období ekonomické krize. Do toho přicházejí problémy nejen v rodině – nespokojený manžel či dcera, která se provdá do Londýna, ale také jejích nejlepších kamarádek, Hanky a Petry, jež se jí svěřují se svými starostmi, kdy jednu opustí manžel a druhou milenec. Navíc si musí přiznat, že její kavárna neprosperuje právě nejlépe...

A jak to všechno dopadne? Vstupte do Italské kavárny a nechejte se vtáhnout do děje.

Kniha má 248 stran, brožovanou vazbu, vydal ji Dušan Žárský – ŽÁR, www.zar.cz a od 1. 4. 2015 bude v prodeji i v elektronické podobě.

—————

Zpět